Vi styrer dit projekt sikkert fra start til slut

Hvert projekt er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projekter af afgørende betydning – og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt.

projektledelse

Sikker styring og projektledelse er altafgørende

Gennem mange års erfaring med opgaver af enhver karakter har vi opbygget en unik stålteknisk viden inden for komplekse tekniske entrepriser. Hvert projekt er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projekter af afgørende betydning – og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt.

Vi gennemfører alle projekter i henhold til en projektledelsesplan, som er en defineret fasemodel og et levende værktøj med de enkelte faser i Brøndum Stål til at gennemføre store og mindre entrepriser.

Vores dygtige og erfarne projektledere er omdrejningspunktet for alle spørgsmål, der opstår omkring det enkelte projekt. Med deres kreative og løsningsorienterede tilgang til projekter arbejder de målrettet på at styre projekterne i gennem projektering, tegning, produktion og montage til den aftalte tid og kvalitet. 

Henrik Sloth
Direktør

Henrik Sloth
Tlf. 2526 0833

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Industrivej 29
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 73 27

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.