Projektinfo

  • Altaner, Gelænder, Trapper
  • BaseCamp Student Real Estate

  • 2018-2020

  • kr. 5-10 millioner

Trapper, altaner, gelændere og hemse til ”BaseCamp” i Lyngby

På Plantedirektoratets tidligere adresse i Lyngby er der gang i opførelsen af et nyt byggeri med i alt 786 boliger, fælleshus og p-kælder fordelt på hele 41.150 m2. Brøndum Stål leverer trapper, altaner, gelændere og hemse til ”BaseCamp”, som er navnet på den slangeformede bebyggelse i seks etager.

Der har fra starten været et visionært fokus på at skabe et funktionelt og bæredygtigt vartegn for Lyngby. Det seks etagers byggeri, BaseCamp i Lyngby, kommer da også til at skille sig ud via sit dynamiske slangeformede udtryk, en 700 m lang gangsti samt et 26.000 m2 grønt areal, heraf næsten en tredjedel i form af en urtehave på taget af bygningen. Hertil kommer de 750 m2 solceller, som ligeledes placeres på taget.

Brøndum Ståls leverance til det særprægede byggeri består af store, buede trapper, altaner, gelændere samt hemse konstrueret i stål. Alt i højeste kvalitet, som er generelt for hele byggeriet.

”Byggeriets specielle arkitektur med mange skrå vinkler og overgange stiller store krav til arkitekter, ingeniører og os som entreprenører. Det har været lidt et pres, at de stålkonstruktioner vi har konstrueret hjemme på værkstedet, skulle passe ind i de buede vinkler i byggeriet. Det hele er dog gået helt efter planen,” siger seniorprojektleder i Brøndum Stål, Michael Pedersen.